Νότα Μασσέλος ΑΕ

Η Νότα ιδρύθηκε το 1962 από τον Θοδωρή και τη Νότα Μασσέλου και σήμερα βρίσκεται στα χέρια της δεύτερης γενιάς της οικογένειας.  Από τα πρώτα της βήματα η εταιρεία στηρίχθηκε στο design και στην καλή ποιότητα των προϊόντων της χάρη στην οποία καθιερώθηκε γρήγορα στην αγορά.   Εκτός από τα ρούχα για το σπίτι για τον ύπνο της Νότα, τα οποία σχεδιάζονται στην Ελλάδα, η εταιρεία διανέμει τις γαλλικές συλλογές εσωρούχων  Simone Pérèle, Implicite,  Wacoal, τα Ισπανικά μαγιό Tessy & Roidal καθώς και τη σειρά ανδρικών και γυναικείων εσωρούχων της Jockey International.

To κατάστημα της οδού Ακαδημίας όπως ήταν όταν πρωτοάνοιξε το 1975

Οι συλλογές της Νότα φιλοξενούντα στα δύο καταστήματα της εταιρείας στην Αθήνα, Ακαδημίας 17 & Βουκουρεστίο, στο Νέο Ψυχικό, Ομήρου 10,  σε τρία shops-in-a-shop στο Attica, Hondos Center Ομόνοιας και στο Hondos Center Απολλώνια Πολιτεία στην Θεσσαλονίκη αλλά και σε καλά καταστήματα εσωρούχων σε όλη την Ελλάδα. Ειδικά η συλλογή της Νότα πωλείται και  σε εξειδικευμένα καταστήματα και πολυκαταστήματα στην Γαλλία, Αγγλία, Νορβηγία, Βέλγιο, Γερμανία, Πολωνία, Λιθουανία,  Ελβετία, ΗΠΑ, Καναδά, Ιαπωνία, Μογγολία, Ουγγαρία,  Ρωσία,  Λίβανο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία κ.α.


ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΣΕ ΕΣΑΣ ΣΗΜΕΙΟ ΠΩΛΗΣΗΣ


Η «Νότα» Μασσέλος ΑΕ είναι γνωστή στην για την προσήλωσή της στην ποιότητα. Το σύστημα διασφάλισης ποιότητος της εταιρείας είναι συμβατό με και έχει πιστοποιηθεί με βάση το πρότυπο ISO9001 από την TUV-CERT Γερμανίας από το 1999. Η συλλογή της Νότα χρησιμοποιεί  κορυφαίας ποιότητος υλικά τα οποία είναι πιστοποιημένα για την απουσία επιβλαβών χημικών ουσιών.

Η εταιρεία θεωρείται από τις πρωτοπόρες σε θέματα τεχνολογίας πληροφορικής. Είναι από τις πρώτες που εφάρμοσαν τεχνολογία γραμμωτού κώδικα (1985), ηλεκτρονικής ανταλλαγής δεδομένων-EDI (1994) και UBL/XML (2010) σε ευρεία κλίμακα. Σήμερα η εταιρεία διαθέτει σύστημα ERP  τεχνολογίας αιχμής  με το οποίο διασυνδέονται όλες τις οι δραστηριότητές της.

Η Νότα συμμετέχει ενεργά σε σημαντικό αριθμό προγραμμάτων ανάπτυξης όπως: COMETT, STAR (Τηλεματική ΙΙ) , ΕΚΤ/ΟΑΕΔ, Μέντωρ, FORCE, ΠΕΠ Αττικής (ΟΠΕ), Leonardo da Vinci, ESPRIT, Πρωτοβουλία ΜΜΕ, Τεχνομεσιτεία, Κλαδικά έργα EDI, Equal, ΚΕΥΔ κλπ, επενδύοντας συστηματικά σε τεχνολογίες πληροφορικής, ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού, και συστήματα διασφάλισης ποιότητας. Το 1998 η Νότα συμπεριελήφθη ως μελέτη περίπτωσης σε έκδοση της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τίτλο "Νέες μορφές οργάνωσης της εργασίας" ενώ το 2002 βραβεύθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων για τις σημαντικές επενδύσεις που έχει πραγματοποιήσει σε δράσεις εκπαίδευσης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού. H εταιρεία δίνει μεγάλη σημασία σε θέματα κοινωνικής ευθύνης, διανέμοντας προϊόντα τα οποία έχουν παραχθεί με απόλυτο σεβασμό των δικαιωμάτων των εργαζομένων και σε άριστες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας.

Η Μασσέλος ΑΕ είναι μέλος του Συνδέσμου Κατασκευαστών Ετοίμων Ενδυμάτων, του Συνδέσμου  Επιχειρήσεων Ένδυσης Πλεκτικής & συναφών Ειδών Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ - www.greekfashion.gr) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ένδυσης (IAF - www.iafnet.com).