Η Wacoal ανακηρύχθηκε σχεδιαστής της Χρονιάς 2018


 

Φέτος η κορυφαία διεθνής έκθεση Salon International de la Lingerie που γίνεται στο Παρίσι, κάθε χρόνο εδώ και περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες, αναγνώρισε την Wacoal για τα καινοτόμα και ιδιαίτερα δημιουργικά εσώρουχά της. Το εμβληματικό αυτό brand, το σημαντικότερο διεθνώς στον χώρο του Shapewear, φτιάχνει υπέροχα κομμάτια που κάνουν τις γυναίκες να αισθάνονται όμορφα εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα. Η εταιρεία ιδρύθηκε στο Κιότο της Ιαπωνία το 1949 από τον Koichi Tsukamoto, και εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες διεθνώς χάρη στην εξαιρετική ποιότητα, άνεση και καλή εφαρμογή των συλλογών της.
Κάνει απίστευτα προσεγμένη δουλειά στην ραφή, με προσήλωση στην τελευταία λεπτομέρεια και με τις αυστηρότερες ποιοτικές προδιαγραφές παγκοσμίως. Από το 1964 επενδύει στην μελέτη του γυναικείου σώματος μέσω του Human Science Research Center, με στόχο τον σχεδιασμό προϊόντων που ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο, αναλογίες και μέγεθος.
Η Wacoal αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από τη Νότα https://www.nota.gr/el/brands/GQ/wacoal  ενώ η κορυφαία Ιαπωνική εταιρεία διανέμει τα προϊόντα Νότα σε όλα τα γνωστά πολυκαταστήματα της Ιαπωνίας.Επιστροφή