Δωρεάν μεταφορικά στην Ελλάδα από 100€- Δωρεάν Αντικαταβολή!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ


H Νότα εγγυάται απολύτως όλα τα προϊόντα που πωλούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.nota.gr καθώς και στα καταστήματα και corners Nota. Kαταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να μην παράγονται ελλατωματικά προϊόντα ενώ ακόμη και εάν παραχθεί κάποιο τέτοιο προϊόν, γίνεται κάθε δυνατός έλεγχος ώστε να μην φθάσει στον καταναλωτή.

Σε κάθε περίπτωση, ασχέτως του εάν το προϊόν είναι ελλατωματικό ή απλά δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας,  θα το αντικαταστήσουμε ευχαρίστως.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο όταν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, συσκευασμένο, με όλες τις ετικέτες και η επιστροφή  γίνει εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών  ημερών  (σφραγίδα ταχυδρομείου ή ημερομηνία έκδοσης φορτωτικής courier) από την ημερομηνία παραλαβής του.

Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές επιστροφές εσωρούχων τύπου σλιπ ή μπόξερ.

Έξοδα επιστροφής


Εάν  η επιστροφή οφείλεται σε λάθος αποστολή από εμάς ή σε ελαττωματικότητα του προϊόντος, ευχαρίστως θα καλύψουμε τα σχετικά μεταφορικά έξοδα,  εφόσον η επιστροφή γίνει μέσω του συνεργαζόμενου με εμάς courier. Σε κάθε άλλη περίπτωση η επιστροφή γίνεται με δική σας χρέωση.

Επιστροφή σε κατάστημα ΝΟΤΑ


Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το προϊόν που αγοράσατε μέσω Internet στα καταστήματα Νότα: Ακαδημίας 17 & Βουκουρεστίου, Αθήνα, τηλ. 210 3606163 και Ομήρου 10, Νέο Ψυχικό, τηλ. 210 6741912 έχοντας απαραιτήτως μαζί σας την απόδειξη λιανικής πώλησης.